Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Virtuaalitalli || a SIM-game stable

Viljan talli sijaitsee suurella tontilla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Asvaltoitu ja valaistu tie vie melkein perille asti, mutta paria sataa metriä ennen tallipihaa tie vaihtuu sorapäällysteiseksi ja valaisemattomaksi. Siksipä onkin tärkeää muistaa pukea itsensä ja ratsunsa heijastimiin lähtiessään maastoilemaan liikennöidyille teille. Tallin lähistöltä löytyy myös rauhallisempia maastoreittejä, joilla näkee hyvin harvoin muita kulkuneuvoja kuin kaviokkaita.

Talli on aivan uusi rakennus, joskin se on pystytetty aiemmin puretun talon tilalle. Karsinoita on tällä hetkellä viitisen kappaletta, mutta mahdollisuus on laajentaa tallia tarpeen vaatiessa. Tallista löytyy kaksi pesupaikkaa, varustehuone ja rehuvarasto. Heinät ja purut säilytetään pihamaalla olevassa pienemmässä rakennuksessa. Pihapiirissä sijaitsee myös lämmitetty pihatto, joka on rakennettu vuoden 2014 alussa.

Tallilla ei ole omaa maneesia, mutta vähän matkan päässä (n. kolme-neljä sataa metriä) sijaitsee maneesi, joka on käytettävissä päivittäin. Ennen maneesiin menoa kannattaa tietenkin tarkistaa, onko joku muu ehtinyt mennä sinne. Tallilta löytyy omasta takaa valaistu, hiekkapohjainen kenttä ja hyvä estekalusto.

Hevoset ulkoilevat suurissa tarhoissa ja kesäisin tien toisella puolella olevilla laitumilla. Pihattolaisilla on käytössä suuri metsätarha.
 

 


© Vilja, Suvi Laukkanen
©2019 Viljan talli - suntuubi.com